-
Elrad Outdoor

Novice

November 2014

Invest Slovenia FDI Awards
Podjetje Elrad International iz Gornje Radgone je prejelo nagrado v kategoriji reinvesticije in kot prejemnik sredstev iz naslova javnega razpisa za spodbujanje tujih neposrednih investicij. Preko navedenega javnega razpisa za spodbujanje tujih neposrednih investicij je podjetje prijavilo oziroma reinvestiralo v nov investicijski projekt v vrednosti 1,5 milijona evrov in zaposlilo dodatnih 27 oseb.
Gre za nagrado najboljših tujih investitorjev v Sloveniji - Invest Slovenia FDI Award.

Junij 2014

Husqvarna nominirala Elrad kot "dobavitelja leta"
Husqvarna Group nas je aprila nominirala kot »dobavitelja leta« v kategoriji kakovosti. V maju pa so nas obvestili, da smo njihov preferenčni dobavitelj elektronik.

Januar 2014

European Business Awards
EUROPEAN BUSINESS AWARDS
Podjetje Elrad International iz Gornje Radgone, se je na izboru European Business Awards v Carigradu uvrstilo med deseterico najboljših podjetij v Evropi, v kategoriji podjetij s prihodki med 26 in 150 milijoni evrov.  To je priznanje za  izjemne finančne donose, uspešne strategije za rast in inovacije ter vodilni položaj na trgu v svojem sektorju.

Maj 2013

Elrad prejel certifikat Družini prijazno podjetje
Inštitut Ekvilib, nosilec certifikata Družini prijazno podjetje, nam je 15.05.2013 podelil certifikat Družini prijazno podjetje. Certifikat je ključni cilj za uspešen razvoj in rast podjetja, ter je ključnega pomena zadovoljstva in pripadnosti zaposlenih.

グッチ財布
グッチ 財布
グッチバッ グ
グッチ バッグ
財布 グッチ
バッグ グッチ
グッチアウ トレット
グッチ アウトレット
グッチ トートバッグ
グッチ バッグ 新作
グッチ 財布 新作
グッチ 財布 2014
グッチ 財布 2014 新作
グッチ 財布 公式
グッチ ポーチ
グッチ 長財布
グッチ キーケース
グッチ バッグ アウトレット
グッチ メンズ 財布
グッチ 財布 メンズ
グッチ 財布 アウトレット
グッチ 財布 レディース
gucci 財布
グッチ アウトレット 公式
グッチ バッグ メンズ
グッチ メンズ 長財布
グッチ アウトレット 財布
gucci バッグ
グッチ バッグ 2014
グッチ アウトレット 店舗